Falkeblik - Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor

Vis stort billede Tilføj
Falkeblik - Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor

385,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Dette er en anden udgave af bogen Falkeblik, som er den første bog om strategi, der går helt tæt på de offentlige lederes strategiske praksis. Den er baseret på 5 års research af den strategiske performance hos over 200 ledere i mere end 100 store og mellemstore offentlige virksomheder. Bogen fører dig ind i det reelle strategiarbejde i ledergrupper på alle niveauer. Du får mulighed for at se, hvad der fungerer og ikke fungerer, og får gennem en række levende cases inspiration til at styrke din egen strategiske performance.


Falkeblik bidrager til at styrke struktur og systematik i dit strategiarbejde, hvor du får et konkret værktøj, Strategi 9-model en, der binder ideer og praksis sammen i en fælles platform af strategitænkning. Falkeblik fører dig konkret fra strategisk analyse og målsætninger til en vurdering af virksomhedens strategiske performance, og frem til beslutninger om fremtidige strategiske prioriteringer. Falkeblik sætter fokus på ledernes ledelseskraft og handlekraft bag de strategiske beslutninger, som en afgørende forudsætning for, at strategien omsættes til effektfulde resultater.
Bogens metode har allerede vakt stor interesse blandt forskere og praktikere i Danmark og Sverige. Indholdsoversigt Forord Indledning Kapitel 1. Kodeks for god offentlig topledelse Kapitel 2. Hvad er strategi? Kapitel 3. Strategi – Strategi 9-modellen Kapitel 4. De strategiske træk – uddybning af trin 7 Kapitel 5. Strategikraft, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor Kapitel 6. Måltyranni Kapitel 7. Topledelse og strategi – før og nu Kapitel 8. Nye og større krav til topledelse i det offentlige Kapitel 9. Coaching og sparring af toplederen Kapitel 10. Strategi i erhvervslivet Kapitel 11. Den offentlige sektors styringsparadigmer – lidt historik Kapitel 12. Strategi i driftsenhederne Kapitel 13. Strategisk ledelse i (pædagogiske) institutioner Kapitel 14. Er folkeskolen dumpet? – Ledelse, styring og koordinering Kapitel 15. Strategi på sundheds- og socialområdet Kapitel 16. Afsluttende refleksioner Litteraturliste

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Lundkvist
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 158 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 454 g
Udgivelsesdato: 10 Nov 2015
Oplagsdato: 10 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434620

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Falkeblik - Strategi, ledelseskraft og handlekraft i den offentlige sektor Jurist- Og Økonomforbundet