EU Udbudsretten 3. udg.

Vis stort billede
EU Udbudsretten 3. udg.

985,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fremstillingen analyserer udbudsloven, der med virkning fra 1. januar 2016 gennemfører EU’s udbudsdirektiv i Danmark, samt EU’s forsyningsvirksomhedsdirektiv og EU’s koncessionsdirektiv. Endvidere behandles de samtidigt vedtagne ændrede regler om håndhævelsen.


Forfatterne redegør for, hvorledes EU bestræber sig på, at skabe et indre marked med en effektiv konkurrence mellem EU-landene, og hvordan de to direktiver skaber rammer for dette. Gennem medlemskabet af EU er Danmark forpligtet af EUF-traktaten, der har som mål at skabe et indre marked, hvor der er fri bevægelighed for (blandt andet) varer og tjenesteydelser. Det indre marked er baseret på et forbud mod at forskelsbehandle virksomheder på grundlag af deres nationalitet.
Nødvendigheden af at indføre særlige regler om indgåelse af offentlige kontrakter baseres på den erkendelse, at staten - i modsætning til en virksomhed - ikke er disciplineret af markedets kræfter ved gennemførelsen af en anskaffelse. Indholdsoversigt: Forord Kapitel 1. Formål og principper Kapitel 2. De forpligtede – ordregivende myndigheder Kapitel 3. De forpligtede – forsyningsvirksomhedsdirektivet Kapitel 4. De forpligtede – tildeling af koncessionskontrakter Kapitel 5. Udbudspligtige kontrakter Kapitel 6. Udbudsgrundlaget Kapitel 7. Udbudsprocedurer og offentliggørelse Kapitel 8. Udvælgelse af deltagere – prækvalifikation Kapitel 9. Tildeling af ordrer og indgåelse af kontrakt Kapitel 10. Ændringer af igangværende kontrakter Kapitel 11. Håndhævelsen Litteraturliste Lovregister Domsregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg / Peter Stig Jakobsen / Sune Troels Poulsen
Sideantal: 650
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Djøf
Bredde: 170 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 50 mm
Vægt: 1343 g
Udgivelsesdato: 28 Feb 2016
Oplagsdato: 28 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757432091

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk