EU Konkurrenceret Almindelig del 5. udg. - Almindelig del

Vis stort billede
EU Konkurrenceret Almindelig del 5. udg. - Almindelig del

950,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Med den 5. udgave af denne fremstilling er der sket en omfattende opdatering, hvor såvel den seneste udvikling i den konkurrenceretlige regulering som udviklingen i praksis, der er fremkommet siden den 4. udgave fra efteråret 2009, inddrages.


Bogen indeholder en systematisk gennemgang af reglerne, der forbyder konkurrencebegrænsende aftaler samt misbrug af dominerende stilling. Endvidere behandles reglerne om fusionskontrol og de særlige regler om offentlige og privilegerede virksomheder samt statsstøttereglerne. Afslutningsvis gennemgås procedurereglerne inden for EUkonkurrenceretten.
Økonomisk teori har i takt med moderniseringen af EU-konkurrenceretten fået en større betydning for reglernes udformning og som grundlag for praksis. Dette er søgt afspejlet i behandlingen af de forskellige regelsæt.
Indholdsoversigt Kapitel 1. Konkurrencereglernes oprindelse og grundidéer Kapitel 2. Forbud mod konkurrencebegrænsende aftaler mv. Kapitel 3. Horisontale aftaler Kapitel 4. Vertikale aftaler Kapitel 5. Forbud mod misbrug af dominerende stilling Kapitel 6. Staten og markedet: reguleringen af medlemsstaternes konkurrencebegrænsninger Kapitel 7. Fusionskontrol Kapitel 8. Den formelle administration og procedureregler: Rfo 1/2003 Forkortelser Retsakter Doms- og afgørelsesregister Litteratur Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Fejø / Grith Skovgaard Ølykke
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 5
Udgiver: Djøf
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 53 mm
Vægt: 1424 g
Udgivelsesdato: 06 Oct 2014
Oplagsdato: 06 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757429039

Udgivelsesår

1996

Sprog

Dansk

EU Konkurrenceret Almindelig del 5. udg. - Almindelig del Djøf