EU-Domme med bemærkninger og spørgsmål

Vis stort billede
EU-Domme med bemærkninger  og spørgsmål

720,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

EU-Domstolen afsiger til stadighed et stort antal betydningsfulde EU domme, der bidrager til EU-rettens hastige udvikling. Mange af disse EU domme er imidlertid særdeles svære at forstå, medmindre de ledsages af forklarende bemærkninger.


EU-domme med bemærkninger og spørgsmål indeholder over hundrede væsentlige EU domme inden for den fri bevægelighed af varer, tjenesteydelser, personer og kapital. Alle domme ledsages af bemærkninger og spørgsmål, således at læseren bringes til at reflektere over den enkelte dom og dens virkninger.
EU-domme med bemærkninger og spørgsmål er udarbejdet til brug for undervisningen i >>Videregående EU-ret (fri bevægelighed)<<, men kan anbefales alle, som er interesseret i at få et kvalificeret indblik i EU-Domstolens praksis i relation til EUF-traktatens regler om de fire friheder.
Indholdsoversigt Om at læse EU-domme Ækvivalenstabel EU domme - Kapitel 1. Gennemførelse af EU-reglerne EU domme - Kapitel 2. Varernes fri bevægelighed EU domme - Kapitel 3. Unionsborgerskabet EU domme - Kapitel 4. Arbejdskraftens fri bevægelighed EU domme - Kapitel 5. Den fri etableringsret EU domme - Kapitel 6. Den fri udveksling af tjenesteydelser EU domme - Kapitel 7. Kapitalens fri bevægelighed DOMSREGISTER (kronologisk) DOMSREGISTER (alfabetisk)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Holst-Christensen / Morten Broberg
Sideantal: 1192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Djøf
Bredde: 173 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 48 mm
Vægt: 1740 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2016
Oplagsdato: 01 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757434347

Udgivelsesår

1998

Sprog

Dansk