EU-Domme med bemærkninger og spørgsmål

Vis stort billede
EU-Domme med bemærkninger  og spørgsmål

900,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

EF-domstolen afsiger til stadighed et stort antal betydningsfulde domme, der bidrager til EU-rettens hastige udvikling. Mange af disse domme er imidlertid særdeles svære at forstå, medmindre de ledsages af forklarende bemærkninger.


EU-domme med bemærkninger og spørgsmål indeholder over hundrede væsentlige domme inden for den fri bevægelighed af varer, tjenesteydelser, personer og kapital. Alle domme ledsages af bemærkninger og spørgsmål, således at læseren bringes ti at reflektere over den enkelte dom og dens virkninger.
Som ved tidligere opdateringer er der ikke blot udarbejdet bemærkninger og spørgsmål til de nytilkomne domme, men også forbedret en række bemærkninger og spørgsmål fra de tidligere udgaver.
Indholdsoversigt Om at læse EU-domme Ækvivalenstabel Kapitel 1. Gennemførelse af EU-reglerne Kapitel 2. Varernes fri bevægelighed Kapitel 3. Unionsborgerskabet Kapitel 4. Arbejdskraftens fri bevægelighed Kapitel 5. Den fri etableringsret Kapitel 6. Den fri udveksling af tjenesteydelser Kapitel 7. Kapitalens fri bevægelighed Domsregister (kronologisk) Domsregister (alfabetisk)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Holst-Christensen / Morten Broberg
Sideantal: 1156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 6
Udgiver: Djøf
Bredde: 179 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 55 mm
Vægt: 1910 g
Udgivelsesdato: 26 Jan 2014
Oplagsdato: 26 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757431087

Udgivelsesår

1998

Sprog

Dansk