Er du en god Leder? - Find og udfold dit fulde lederpotentiale

Vis stort billede Tilføj
Er du en god Leder? - Find og udfold dit fulde lederpotentiale

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Børsen giver 4 flotte stjerner til Weinreich

De store resultater skabes gennem dit personlige lederskab.

God ledelse drejer sig om at være i stand til at håndtere en række lederroller, og anvende dem i den rigtige kontekst. Bogen giver et komplet lederlandkort med de 5 vigtige roller: Eksperten, Kontrolløren, Inspiratoren og Strategen og naturligvis Dig selv.

Bogen viser, hvordan du med Eksperten excellerer fagligt, Kontrolløren gør mål til resultater, Inspiratoren skaber energi og motivation, og Strategen definerer retning og tør tage den nødvendige risiko. Dig selv er din personlige styrke, du altid bringer med dig.

Bogen giver nyt liv til situationsbestemt ledelse som et effektivt lederværktøj. Det handler om at beherske samspillet mellem kontrolløren og Inspiratoren, og bogen beskriver, hvordan det gøres.

Den viser, at gode følelsesmæssige og sociale egenskaber kan og bør udvikles løbende, og at de er nøglen til motiverede medarbejdere og dermed virksomhedens succes.

Den sætter strøm til god ledelse med over 40 inspirerende cases, der kaster lys over hvordan, du udfolder dit lederpotentiale.

Mød også medarbejdere som tidsrøverne, de uskyldige ofre, de fornærmede, civilt ulydelige, opad delegerende, usikre og silobyggerne, og få viden om hvordan de håndteres.

Både nye ledere i starten af deres karriere, og ledere, der oplever en lyst til et forfriskende input vil finde ny inspiration. Bogen er tilegnet ledere, der vil udvikle deres lederkarriere.

Om Forfatteren: Mogens Weinreich skabte sammen med sit team i SAS Institute en succes, der voksede fra 0 til 486 millioner og næsten 300 medarbejdere på 20 år.

Leif Beck Fallesen, tidl Editor-in-Chief Børsen, nu Copenhagen Business Task Force skriver om bogen:

Bogen viser, at der er et stort, undervurderet lederpotentiale, som kan og skal slippes fri. Den giver håb for udvikling og vækst for den enkelte leder, for virksomheden og for det danske samfund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Weinreich
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: IDP
Omslagsgrafiker: Mikael Brandrup
Forord af: Leif Beck Fallesen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mogens Weinreich
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 669 g
Udgivelsesdato: 07 Nov 2011
Oplagsdato: 07 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799482702

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Er du en god Leder? - Find og udfold dit fulde lederpotentiale Mogens Weinreich