Entreprenørens ekstraarbejder - Fortolkning, opgørelse og registrering

Vis stort billede
Entreprenørens ekstraarbejder - Fortolkning, opgørelse og registrering

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Entreprenørens Ekstraarbejderer en praktisk metodebog, der kortfattet gennemgår fortolkning af praksis og jura på området "entreprenørens ekstraarbejder".
Bogens udgangspunkt er lovgrundlaget for entreprenørers ekstraarbejder AB 92 §14, en juridisk og økonomisk synsvinkel samt talrige eksempler fra voldgiftsager og praktiske problemløsninger på bygge­pladser.
Bogen giver praktiske anvisninger ­på, hvordan entreprenør og tilsyn kan opgøre og registrere ekstraarbejder. Samtidig sætter den læseren i stand til at argumen­tere for og gennemskue om et udført arbejde er et ekstraarbejde eller et aconto­­arbejde, en viden, der kan medvirke til at undgå mange konflikter i byggeriet.
Entreprenørens ekstraarbejderer skrevet for ingeniører og arkitekter på byggesager, for andre entrepriseledere, underentreprenører samt jurister og advokater, der servicerer byggeriets underleverandører og entreprenører.
-----
J. Grønkjærer akademi­ingeniør, Cand.Jur. og HD i økonomistyring, og har mange års erfaring som kravbehandler og ansvarlig for tid og
økonomi i tilsynsfunktioner på en række forskellige entrepriser. De økonomiske, juridiske og tidsmæssige forhold, der relaterer sig til ekstraarbejder i udførelsesfasen, bliver præsenteret med solid base i denne praktiske erfaring.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: J. Grønkjær
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Mette Nielsen og J. Grønkjær
Fagredaktør: Bjarke Hansen
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 30 Jun 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757125511

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Entreprenørens ekstraarbejder - Fortolkning, opgørelse og registrering Nyt Teknisk Forlag