DS447. Ventilation i bygninger - Mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer

Vis stort billede
DS447. Ventilation i bygninger - Mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer

1 111,70 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Specificerer krav til ventilation og ventilationssystemer i bygninger, herunder boliger, beregnet til menneskeligt ophold. Formålet med standarden er at sikre, at ventilationssystemer indrettes, udføres og kan vedligeholdes på en teknisk og hygiejnisk forsvarlig måde blandt andet under hensyntagen til komfort og energieffektivitet.


Standarden indeholder bestemmelser vedrørende projektering, udførelse, afprøvning og drift af ventilationssystemer. Standarden gælder for mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer, der monteres fast i bygninger, og som har til hovedformål, at holde én eller flere parametre inden for nærmere specificerede grænser. Standarden gælder ikke for ventilationssystemer, hvis hovedformål er at fjerne forureninger frembragt ved industrielle, landbrugstekniske eller industrilignende processer, men den gælder for ventilationssystemer, som skal skaffe den nødvendige erstatningsluft.
Standarden dækker ikke de brandtekniske krav til ventilationssystemer; der henvises til DS 428, Norm for brandtekniske foranstaltninger ved ventilationsanlæg når det gælder mekaniske ventilationssystemer og bygningsreglementet når det gælder naturlige ventilationssystemer.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 68
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 3
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 07 Mar 2013
Oplagsdato: 07 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757125788

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

DS447. Ventilation i bygninger - Mekaniske, naturlige og hybride ventilationssystemer Nyt Teknisk Forlag