Dit omdømme på sociale medier - sådan kommunikerer du godt med din målgruppe

Vis stort billede
Dit omdømme på sociale medier - sådan kommunikerer du godt med din målgruppe

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>[Bogen] er en rigtig god start for alle, der overvejer at deltage aktivt på de sociale medier. […] Det er klar tale – og derfor en god og brugbar ABC i sociale medier<<.
Danske Kommuner
>>[…] en ABC for de kommunikatører, der står for at skulle begive sig ud i den sociale digitale tidsalder. […] Styrken ved bogen er helt klart det faktum, at den i et utroligt velskrevet sprog giver en overskuelig og jordnær introduktion til området og konkrete råd og værktøjer til, hvordan du bliver succesfuld som digital kommunikatør på de sociale medier<<.
Dansk Kommunikationsforening
En hjælpende hånd til alle, der vil kommunikere professionelt på de mange sociale medier.Det kan gå helt galt, når organisationer, virksomheder og politikere og organisationer forsøger at skabe opmærk­somhed om sig selv og deres brand på sociale medier som Facebook og Twitter. Det skyldes, at de ikke altid ved, hvordan det gøres bedst. Devicen er derimod ofte 'learning by doing'.
Kommunikationsrådgiver Trine Nebel mener, at alt for mange undervurderer arbejdet på de sociale medier og tror, at det kan studentermedhjælpen stå for. Det kan give enorm effekt for ens brand at deltage aktivt på de sociale medier, men det skal gøres med omtanke. Og ikke mindst skal der lægges en strategi for, hvad man gerne vil på de sociale medier. Kunsten er altid at huske, at ens kunder og medlemmer er ligeglade med, hvad der sker i organisationen. De vil vide, hvilken betydning, det har for dem.
Bogen er en hjælp til alle, der vil godt i gang eller forbedre deres indsats – og omdømme – på området. Denne praksisorienterede bog er den billigste vejledning og konsulentbistand, en virksomhed kan købe for penge.
Bogen hjælper læseren med at minimere spildtid, blindgyder, vildspor og bommerter, samtidig med at afsenderens omdømme varetages bedst muligt. Den er skrevet til alle med interesse for kommunikation, men især til små virksomheder og organisationer, freelancere, konsulenter med mere.
Trine Nebel er kommunikationsrådgiver og taleskriver. Hun har en række kommunikationsuddannelser bag sig, bl.a. en master fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Trine Nebel
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 169 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 478 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2014
Oplagsdato: 30 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771184488

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dit omdømme på sociale medier - sådan kommunikerer du godt med din målgruppe Frydenlund