Dit engagement!

Vis stort billede
Dit engagement!

499,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

DIT ENGAGEMENT tager dig med på en rejse, der lærer dig at forvalte din energi bedre og skabe mere engagement. Det handler om at styre dine mentale, spirituelle, følelsesmæssige og fysiske energier og dermed gøre krop, sjæl og sind til dine medspillere i et udfordrende hverdagsliv. Du vil med andre ord komme i bedre form til at tackle livets mange udfordringer med glæde og undgå at gå ned med stress.

DIT ENGAGEMENT handler om energi og engagement både i dit privatliv og i din karriere. Hvad enten du er chef, leder eller medarbejder, vil du blive præsenteret for en række teorier, antagelser og redskaber, der kan øge din energi og præstationsevne. Teorierne er udbygget med interviews med relevante eksperter.

DIT ENGAGEMENT vil inspirere dig til at skabe en personlig mission for dit liv. Det er missionen, der sætter dig i stand til at tage ansvar og leve det liv, du ønsker at leve. Denne bog giver dig indsigt og inspiration til at blive den bedste version af dig selv.

”Ledelse af innovation og bæredygtighed handler om, at ledere og medarbejdere kan mærke, hvad der er meningen med deres eget liv, og ud fra det har en klar forståelse og følelse af, hvad der er meningen med deres virksomhed. Mening er et afgørende begreb i denne sammenhæng, for kan man ikke se, og har man ikke en mening med sit eget liv, hvordan skal man så kunne have en mening med og være engageret i en virksomheds ledelse og udvikling?” Professor Steen Hildebrandt i interview til bogen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Skøt / Morten Dohrmann Hansen / Bent Koch
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: L&R Business
Bredde: 160 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 672 g
Udgivelsesdato: 13 Jul 2011
Oplagsdato: 16 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711401408

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk