Decorumkravet for præster

Vis stort billede
Decorumkravet for præster

160,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

m offentlig ansat, og i særdeleshed som i præstehvervet, har man et vist værdighedskrav, at leve op til, for at bestride stillingen. Ikke kun på arbejdspladsen, men også uden for tjeneste lever op til dette dcorumkrav. Den ansatte skal være troværdig, habil og tillidsvækkende for at underbygge en tillid til forvaltningens arbejde og afgørelser.
Bogen omhandler, som titlen antyder, dette decorumkrav for præstestanden. Decorumkravet har overordnet til hensigt, at imødekomme to hensyn, nemlig dels 1) hensynet til at sikre borgerne mod misbrug af de beføjelser, der er tillagt det offentlige, dels 2) hensynet til at sikre de offentlige organer og embeders "renhed og uangribelighed".
Det kan måske godt lyde som om den ansatte er under lup, men i selv sin enkelhed sigter decorumkravet i forhold til privatliv og arbejdsliv kun på , hvad der vedrører stillingen og altså den ansattes saglighed og deraf egnetshedskrav til stilligen.
Selvom forfatteren i særdeleshed behandler decorumkravet for præster, har dette stærk tilknytning til decorumkravet for øvrige offentlige ansatte. Bogen gennemgår og henviser derfor ligeledes til teori og praksis om sidstnævnte.
Indholdsoversigt

Kapitel 1 Indledning
Kapitel 2 Den teoretiske indfaldsvinkel
Kapitel 3 Den kasuistiske indfaldsvinkel
Kapitel 4 Konklusion
Litteratur
Domsregister
Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Jørgensen
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 200 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2011
Oplagsdato: 31 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757425741

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk