Bruxelles I-forordningen med kommentarer

Vis stort billede
Bruxelles I-forordningen med kommentarer

1 000,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog er en kommentar til Europa-Parlamentets og Rådets forordning af 12. december 2012 om retternes kompetence og om anerkendelse og fuldbyrdelse af retsafgørelser på det civile- og handelsretslige område som ændret ved Europa-Parlamentets og rådets forordning af 15. maj 2014 også kaldet Bruxelles I-forordningen.


Forordningen har afløst Rådets forordning af 22. december 2000 om retternes kompetence og om anerkendelse og fuldbyrdelse af retsafgørelser på det civil- og handelsretlige område, og finder anvendelse på retssager som er anlagt den 10. januar 2015 eller senere.
I bogen henvises i relevant omfang til den fyldige retspraksis ikke mindst fra EU-domstolene om Bruxelleskonventionen og Bruxelles I-forordningen.
Bruxelles I-forordningen som unionsretlig forordning betragtet gælder ikke i Danmark og vil først komme til det når og hvis Danmark enten ophæver sit forbehold eller ændrer forbeholdet til en tilvalgsordning og desuden til vælger forordningen.
Indholdsoversigt Forord Indledning Forordnings- aftale- og lovtekst uden kommentarer Kommentar til Bruxelles I-forordningen Kapitel 1. Anvendelsesområde og definitioner Kapitel 2. Kompetence Kapitel 3. Anerkendelse og fuldbyrdelse Kapitel 4. Officielt bekræftede dokumenter og retsforlig Kapitel 5. Almindelige bestemmelser
Kapitel 6. Overgangsbestemmelser Kapitel 7. Forholdet til andre instrumenter Kapitel 8. Afsluttende bestemmelser Kommentar til lov om Bruxelles I-forordningen Forkortelser Litteratur Konventioner og rapporter Lovregister Domsregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ketilbjørn Hertz
Sideantal: 567
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 163 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 1159 g
Udgivelsesdato: 04 Mar 2015
Oplagsdato: 04 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757431131

Sprog

Dansk

Bruxelles I-forordningen med kommentarer Jurist- Og Økonomforbundet