Bortvisning

Vis stort billede
Bortvisning

650,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Der kan være mange grunde til, at en medarbejder bliver bortvist fra sin arbejdsplads. Der er mange forhold der kan spille ind, og det er derfor en fordel at være i besiddelse af et samlet værk, der tilbyder det store overblik.
Denne bog er kommet til verden ud fra et behov om en samlet fremstilling af de mange ansættelsesretlige problemstillinger, der knytter sig til bortvisningssituationen.
Advokat Kia Dollerschell har på baggrund af ca. 800 trykte og utrykte domme, kendelser og tilkendegivelser fra 1884 og frem til maj 2011, produceret denne bog, med henblik på at give en overskuelig fremstilling af de mange forhold.
Bogen er opdelt i en juridisk litterær del, der gennemgår de væsentligste juridiske problemstillinger,der relaterer sig til bortvisningssituationen, og den anden del er en gennemgang af retspraksis i bortvisningssager - rubriceret efter emne.
Særligt del 2 i bogen tilbyder et hurtigt overblik, når advokaten skal orientere sig inden for et bestemt forhold, da indholdet er rubriceret alfabetisk og derfor egner sig som opslagsværk.
Indholdsoversigt
Del 1:Juridiske forhold der knytter sig til bortvisningssituationen
Del 2:Bortvisningssager fra 1884 til 2011
Tjekliste - bortvisning
Bilag
Litteraturliste
Domsregister
Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kia Dollerschell
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 164 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 828 g
Udgivelsesdato: 07 Jul 2011
Oplagsdato: 07 Jul 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757424058

Sprog

Dansk