Arv & skifte - med skiftereformen 2011

Vis stort billede
Arv & skifte - med skiftereformen 2011

900,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogens hovedsigte er som i hidtidige udgaver af bogen at give en integreret og koncentreret fremstilling af arve-, skifte-, afgifts- og skattespørgsmål ved dødsfald.
Skiftereformen 2011, der berører bobestyrerskifte på en række praktiske områder, og som ligeledes har reguleret dele af det private skifte, er indarbejdet i nærværende 8. udgave fra 2011. Det samme gælder de dødsboskatteretligt relevante dele af skattereformerne 2009/10.
I bogens teoretiske del behandles som hidtil de grundlæggende spørgsmål om, hvem der arver, og hvor meget, hvilke boafgifter der skal betales og hvilke dødsboer der har en sådan størrelse, at de skal betale indkomstskat og da hvor meget.
I bogens praktiske del behandles de væsentligste af de spørgsmål, som man som bobehandler, arving, ægtefælle mv. møder i forbindelse med et dødsboskifte, lige fra påbegyndelse af bobehandlingen, over retsstillingen for og kontakten til de forskellige persongrupper, boets aktiver og passiver, udarbejdelse af boopgørelsen og spørgsmål om boomkostninger.
Denne bog henvender sig både til den studerende og til praktikeren, men også til den efterladte, der står med en masse ubesvarede spørgsmål til de juridiske pronlemstillinger angående arv og skifte.
Indholdsoversigt
Forkortelser
Forord til 8. udgave - 2011
I. Arv, skifte, afgift og skat
II. Dødsboets praktiske behandling
III. Tjeklister til boets behandling
IV. Tjekliste til udarbejdelse af boopgørelse
Bilag
Litteratur (bøger)
Domme
Stikord

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Werlauff
Sideantal: 428
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 7
Udgiver: Jurist- Og Økonomforbundet
Bredde: 163 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 810 g
Udgivelsesdato: 16 Nov 2011
Oplagsdato: 16 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757425895

Sprog

Dansk

Arv & skifte - med skiftereformen 2011 Jurist- Og Økonomforbundet