Arbejdsskadesikringsloven incl. tillæg - med kommentarer

Arbejdsskadesikringsloven incl. tillæg - med kommentarer Forstør

1 950,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der er i de senere år foregået en betydelig udvikling i praksis på arbejdsskadeområdet, som har aktualiseret behovet for en opdateret kommentar til Arbejdsskadesikringsloven.
Hovedsigtet med kommentaren er at imødekomme dette behov hos advokater, sagsbehandlere i forsikringsselskaber og fagforeninger samt andre praktikere, der til dagligt beskæftiger sig med arbejdsskader.
Kommentaren indeholder en gennemgang af praksis vedrørende alle væsentlige emner inden for arbejdsskadesikringen, herunder skadebegreberne, erstatningerne, den sikrede personkreds, administrationen af arbejdsskadesagerne samt en konstruktiv kritik af praksis på visse områder.
Kommentaren er bygget op på baggrund af forarbejderne til gældende lov og det betydelige antal retsafgørelser og principielle administrative afgørelser, der er truffet i de senere år. Der er i kommentaren medtaget såvel trykte og utrykte retsafgørelser. Kommentaren indeholder desuden en række historiske afsnit, der belyser baggrunden for gældende regler.
Bogen er forsynet med sags- og domsregister.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Hansen P / mfl
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Bredde: 163 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 87 mm
Vægt: 2310 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2003
Oplagsdato: 27 Feb 2003
Varefakta
Reference

b-9788757406993

Sprog

Dansk

Arbejdsskadesikringsloven incl. tillæg - med kommentarer Djøf