Ansattes immaterielle lrettigheder

Vis stort billede
Ansattes immaterielle lrettigheder

375,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Meget immaterialretligt beskyttet stof skabes af ansatte som led i deres arbejde for en arbejdsgiver. Det er derfor et vigtigt spørgsmål, i hvilket omfang rettighederne går over til arbejdsgiveren – et spørgsmål, som løses forskelligt fra disciplin til disciplin.


Bogen giver en samlet, opdateret beskrivelse af reglerne og den seneste retspraksis. Du får en behandling af i hvilket omfang arbejdsgivere får del i retten til immaterialretligt beskyttet stof skabt af ansatte, og hvilke betingelser der skal være opfyldt i den forbindelse. Fremstillingen er fokuseret på ophavsret, patentret, brugsmodelret, designret, kendetegnsret og halvlederbeskyttelse.
Indholdsoversigt . Forord Kapitel 1. Oversigt over immaterialrettighederne Kapitel 2. Ansattes ophavsrettigheder Kapitel 3. Lov om arbejdstageres opfindelser Kapitel 4. Lov om opfindelser ved offentlige forskningsinstitutioner Kapitel 5. Andre immaterialrettigheder i ansættelsesforhold Betænkninger, rapporter mv. Hjemmesider Domsregister Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Rosenmeier / Jeppe Brink-Jensen / Tine Sommer / M.Fl
Sideantal: 220
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Djøf
Udgivelsesdato: 01 Jan 2014
Oplagsdato: 01 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757421057

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk