Anlægsprojekter - Styring og økonomi

Vis stort billede Tilføj
Anlægsprojekter - Styring og økonomi

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Anlægsprojekter - styring og økonomibehandler styring, økonomi og kontrakter på store bygge- og anlægsprojekter. Bogen dækker flere og forskellige informationsbehov hos:
* Politiske og økonomiske beslutningstagere, der er med til at vælge aftalepartnere og til at udforme kontrakterne med disse.
* Kontrakt-, tids- og økonomiansvarlige på bygge- og anlægsprojektet bla. ved at angive nye redskaber til økonomistyring.
* Eksterne interessenter, som ønsker indsigt i mekanismerne i større projekter med mange forskellige involverede kontraktparter
Bogen henvender sig således primært til økonomiske og strategiske beslutningstagere på større bygge- og anlægsprojekter samt disses rådgivere.
Den er samtidig relevant for læreanstalter, evalueringsinstitutter og advokater, som kan anvende den helt eller delvist som teoretisk grundlag for at drøfte aftaleretlige og økonomiske aspekter.
En stribe cases fra byggepladser de seneste 10 år er med til at eksemplificere processer og hændelser i projektforløb. Bogens appendikser indeholder dertil forslag til konkrete tabeller, modeller og oversigter til brug i den daglige styring af bygge- og anlægsprojekter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jette Grønkjær
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Bjarke Hansen
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 24 Nov 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757125504

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Anlægsprojekter - Styring og økonomi Nyt Teknisk Forlag