Anerkendende ledelse - Skab mod, engagement og bedre resultater

Vis stort billede
Anerkendende ledelse - Skab mod, engagement og bedre resultater

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen har som formål at videregive inspiration og indsigt i anerkendende ledelse på en lettilgængelig måde og med fokus på, hvordan læseren kan bringe den nye viden i anvendelse. Bogen er altså en brugsbog skrevet til ledere, som er optaget af at se nye muligheder og finde nye konstruktive veje at gå i deres ledergerning. Læseren får gennem bogen mulighed for at skabe sit eget ledelsesmæssige fundament med afsæt i ni grundprincipper i anerkendende ledelse.
Gennem afprøvning af bogens mange konkrete forslag til mulige handlinger vil læseren gøre sig sine egne erfaringer med den anerkendende tilgang til en række ledelsesopgaver såsom forretningsudvikling, strategiarbejde, medarbejderudviklingssamtaler og konflikthåndtering.
Bogen er bygget op omkring fem ledelsesmæssige indsatsområder: forandringer, forretningen, værdier, kompetencer og handlinger. I forbindelse med hvert indsatsområde gives inspiration via praksiseksempler på anerkendende ledelse og en række konkrete forslag til handlemuligheder i egen virksomhed. Temaer som anerkendende følgeskab, og hvorfor det er mere interessant at tale om udførelse frem for indførelse, behandles også i bogen.
Anerkendende ledelseer primært skrevet til ledere, i såvel offentlige som private virksomheder, medarbejdere, eksterne og interne konsulenter, samt studerende på psykologi-, organisations- og kommunikationsuddannelser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maja Loua Haslebo Danielle Bjerre Lyndgaard
Sideantal: 172
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet/Nete Banke
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 8
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Bredde: 151 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 352 g
Serie: Erhvervspsykologiserien
Udgivelsesdato: 18 Nov 2007
Oplagsdato: 25 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777062636

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Anerkendende ledelse - Skab mod, engagement og bedre resultater Dansk Psykologisk Forlag