Adfærdsanalyse i organisationer - Håndbog i OBM

Vis stort billede
Adfærdsanalyse i organisationer - Håndbog i OBM

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Denne bog handler om, hvordan man ved hjælp af adfærdsanalyse kan skabe arbejdsmiljøer, der tilskynder til en adfærd, som falder i tråd med de strategier og processer, en bestemt organisation har fastlagt. Målet er ikke at ændre på menneskers ’egenskaber’ eller ’personlighed’. Målet er at skabe et arbejdsmiljø, der forstærker god adfærd og afsvækker de adfærd, der ikke falder i tråd med organisationens mål.
Når resultaterne ikke lever op til målsætningerne, peger mange organisationer på medarbejderne frem for at undersøge, hvad det er i arbejdsmiljøet, der gør, at medarbejderne handler på en bestemt, men uhensigtsmæssig måde.
I Adfærdsanalyse i organisationer – en håndbog i OBMredegør Rolf Olofsson grundigt og med mange eksempler for, hvordan man ved hjælp af metoden adfærdsanalyse kan ændre de mekanismer i organisationerne, der påvirker menneskers måde at handle på, og samtidig øge arbejdsglæden. Han beskriver, hvordan man kan kortlægge, hvilke nøgleadfærd og handlinger der fører til eksempelvis bedre salgstal, øget produktivitet og forbedret kvalitet, og han kommer ligeledes ind på, hvordan man kan give feedback på en konstruktiv måde, højne motivationen og håndtere konflikter. Samtidig opridser han en klar ramme for, hvordan man gennemfører vedvarende forandringer i en organisation.
Adfærdsanalyse i organisationer – en håndbog i OBMhenvender sig til alle, som arbejder med organisationsudvikling og ledelse. Ledere i både det offentlige og i det private erhvervsliv kan have stor nytte af den i forbindelse med organisationsudvikling og udvikling af deres eget lederskab. Den kan desuden anvendes af psykologi- og organisationsstuderende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rolf Olofsson
Sideantal: 272
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet/Nete Banke
Originaltitel: Beteendeanalys i organisationer. Handbok i OBM
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Kent Havemann
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesdato: 09 Feb 2012
Oplagsdato: 09 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777067396

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Adfærdsanalyse i organisationer - Håndbog i OBM Dansk Psykologisk Forlag