Action Learning Consulting - Strategisk proceskonsultation i teori og praksis

Vis stort billede
Action Learning Consulting - Strategisk proceskonsultation i teori og praksis

409,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Titlen henviser til en ny tilgang i konsulentpraksis, som på en og samme tid samtænker organisatorisk læring og resultatorienterede forandringsprojekter. Forfatterne mener, der er behov for at forny den organisationskonsultative praksis, og at dette kan gøres ved at integrere managementkonsulentens blik for strategi, styring og struktur med proceskonsulentens optagethed af personlig mening og kunnen, teambaseret engagement og organisatorisk handlekraft.
ALC (Action Learning Consulting) er en konsultativ tilgang, som forsøger at skabe organisatoriske resultater, samtidig med at de nødvendige kompetencer for at skabe resultaterne udvikles. Denne synkroniseringstænkning synliggør, om organisationens sociale styringsteknologier såvel som dens hårde styringsteknologier understøtter eller modarbejder den ønskede forandring. Nogle gange er forandringen måske bedst initieret ved at ændre en hård styringsteknologi først og så følge op med kompetenceudvikling. Alle parter gøres dermed til reelle aktører i forandringen.

Action Learning Consultinghenvender sig til forandringsagenter, der oplever, at de eksisterende tilgange til udvikling og forandring enten er for "bløde" eller for "hårde", enten har for ensidigt fokus på kompetenceudvikling, socialpsykologiske kvaliteter og kultur eller for snævert et fokus på struktur, systemer og økonomi. Den henvender sig primært til organisationskonsulenter men også til ledere og andre faggrupper, der arbejder med udvikling af arbejdspladser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Willert (red.) / Thorkil Molly-Søholm (red.) / Henrik Schelde Andersen / M.Fl
Sideantal: 327
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Fotograf: Steffen Stamp (forsidefoto)
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Serie: Erhvervspsykologiserien
Udgivelsesdato: 08 Dec 2010
Oplagsdato: 27 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777066658

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Action Learning Consulting - Strategisk proceskonsultation i teori og praksis Dansk Psykologisk Forlag