Action learning

Vis stort billede
Action learning

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ved at dele egne refleksioner med andre bliver den enkelte deltager i gruppen styrket i at håndtere aktuelle og virkelige arbejdsmæssige udfordringer, krav og forventninger. Action Learningbliver på den måde organisatorisk udvikling, teamudvikling og personlig udvikling på én gang - arbejde og læring sker samtidigt, og derved bliver læring og kompetenceudvikling relevant for organisationen og meningsfuldt for deltagerne.
Action Learninger et organisationsudviklingsprogram, som indeholder case-træning i mindre grupper.
Bogen beskriver de praktiske elementer i et Action Learning-forløb, perspektiverer metodikken i form af deltagerudtalelser, beskriver teorien og værdierne bag samt hvordan forløb designes til succesfulde udviklingstiltag. Bogen byder på klare og anvendelige pointer om læring og giver helt konkrete værktøjer til oprettelsen af Action Learninggrupper.
Action Learninghenvender sig primært til ledere, erhvervspsykologiske konsulenter og HR-ansatte, men alle med interesse for læring og udvikling vil i bogen kunne finde inspiration og praktisk viden til glæde for sig selv og andre.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Krystyna Weinstein
Sideantal: 349
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dansk Psykologisk Forlag
Serie: Erhvervspsykologiserien
Udgivelsesdato: 15 May 2008
Oplagsdato: 15 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777061684

Sprog

Dansk