Enkelte transaktioner - Aftaleretten III, 2. udgave

Vis stort billede Tilføj
Enkelte transaktioner - Aftaleretten III, 2. udgave

525,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Enkelte transaktioner behandler en række centrale retlige og forretningsmæssige problemer, som gør sig gældende i nogle af de kommercielle transaktioner, juristen oftest støder på i sit virke.

Først behandles de aftaler, der indgås i forbindelse med virksomhedens etablering, herunder aftaler om interessentskaber, joint ventures og om virksomhedsoverdragelser. Dernæst behandles aftaleforhold vedrørende virksomhedens finansiering, herunder om leasing, factoring og finansiering ved erklæringer. Endvidere gennemgås aftaler om arbejdsopdrag, produktion, afsætning og informationshåndtering.

Bogen er forsynet med omfattende registre og ordforklaringer og benyttes bl.a. i undervisningen på Københavns Universitet, men kan også anvendes af praktikere uden juridisk baggrund. Bogen udgør tredje del af trebindsværket Aftaleretten .

Mads Bryde Andersen (f. 1958) er tidligere advokat og har siden 1991 været juridisk professor ved Københavns Universitet. Han har skrevet en lang række bøger og artikler om formueretlige og it-retlige problemstillinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mads Bryde Andersen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Gjellerup
Bredde: 166 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: 961 g
Udgivelsesdato: 26 Dec 2011
Oplagsdato: 26 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788713050086

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Enkelte transaktioner - Aftaleretten III, 2. udgave Gjellerup