Ekspert i læring - Et opgør med myterne om medfødte evner

Vis stort billede
Ekspert i læring - Et opgør med myterne om medfødte evner

335,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ekspert i læring – et opgør med myterne om medfødte evner viser, hvordan elever via blandt andet motivation, effektiv feedback, tydelige læringsmål, fokus på dybdelæring, positive forventninger og selvregulering kan støttes i at lære mest muligt uanset deres faglige niveau og sociale kompetencer. Gordon Stobart gør således op med et fikseret tankesæt om, at elevers læring er begrænset af deres medfødte evner og intelligens. Stobart har analyseret en række eksperter på hver deres område inden for sport, videnskab og kunst, og med baggrund heri uddrager han en række vigtige elementer, som kan inspirere til et læringsfremmende miljø i uddannelsesinstitutionerne. Det drejer sig blandt andet om muligheder og motivation, målrettet træning, viden og refleksion.

Med denne bog taler Stobart for samme tilgang som uddannelsesforskeren John Hattie og læringskonsulenten James Nottingham, der har som mantra, at elever skal lære, hvordan man lærer. Bogen giver eksempler på, hvordan læreren konkret kan støtte eleven heri. Stobart viser, hvordan man kan støtte eleverne i at blive eksperter i at lære – og hvordan lærerne bliver eksperter i læring.

Bogens budskaber er godt formidlet og bindes løbende op på konkrete eksempler på ekspertise. Disse knyttes løbende til undervisningen i klasseværelset ”en regnvåd fredag eftermiddag”, og dermed omsættes det teoretiske fundament til en jordnær praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gordon Stobart
Sideantal: 168
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 09 Mar 2016
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771601336

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Ekspert i læring - Et opgør med myterne om medfødte evner Dafolo