EKSAMEN - Her kommer JEG!

Vis stort billede
EKSAMEN - Her kommer JEG!

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

En bog, som giver dig værktøjerne til at vinke farvel til eksamensangst og i stedet sige ‘EKSAMEN, her kommer JEG!’.

EKSAMEN, her kommer JEG! er bygget op omkring positivitet som enorm drivkraft.

Bogen hjælper dig ydermere til at få fokus på dine styrker, dit kropssprog, hvordan du øger fokus og koncentration og øger indlæring af pensumstoffet.

Bogen følger dig på din vej, fra du får pensumlisten i hånden, til du står i selve eksamenslokalet. EKSAMEN, her kommer JEG! indeholder desuden 24 øvelser, som hjælper dig til at tage styringen i din eksamenssituation og til at rette et projektørlys mod alle de kraftfulde værktøjer, du selv indeholder. Værktøjer, som hjælper dig til at tage styringen og udnytte dit fulde potentiale.

FORLAGETS BESKRIVELSE: Bogen EKSAMEN, her kommer JEG! åbner op for en positiv drivkraft hos læseren, og hjælper læseren med at opdage, forstå samt optimere egne unikke værktøjer. Bogen giver læseren mulighed for at skrive noter undervejs, hvilket bevirker, at den bliver en helt personlig ‘hjælper’. Ikke blot i eksamensperioden, men også fremover.

Bogens forfatter er certificeret coach og har bl.a. coachet studerende med eksamensangst. Malene Rossau skriver bøger med positivt fokus og har også forfattet børnebøger.

EKSAMEN, her kommer JEG! henvender sig til grundskolen, ungdomsuddannelserne, men også til de erfarne, som gerne vil have flere positive værktøjer at trække på i en eksamenssituation.

Læs mere om bogen på forlagets hjemmeside www.MOTIVATEme.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Malene Rossau
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Motivateme Books
Bredde: 138 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 200 g
Udgivelsesdato: 31 Mar 2016
Oplagsdato: 31 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793378049

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk