Drop drilleri - Forebyggelse af mobning i vuggestue og børnehave

Vis stort billede
Drop drilleri - Forebyggelse af mobning i vuggestue og børnehave

235,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er svært for pædagoger og forældre at forestille sig, at små børn kan mobbe. Derfor sættes arbejdet med mobning sjældent på dagsordenen, når daginstitutionen vælger pædagogisk fokus og opstiller pædagogiske handleplaner. Allerede i vuggestue og børnehave kan man imidlertid se tidlige spor af mobning.
Denne bog præsenterer en konkret pædagogisk metode til forebyggelse af mobning hos de helt små børn. Det handler om fokus på en inkluderende daginstitutionskultur og opbyggelsen af gode relationer. Ved bevidst at arbejde med at opbygge børnenes gode fællesskab skaber man grundlaget for den tryghed, som er betingelsen for, at børnene kan udvikle sig positivt. De voksne skal i ord og handling vise, at hvert enkelt barn er værdifuldt i sig selv, og at det ikke accepteres, at nogen drilles, mobbes eller holdes udenfor. Alle børn har ret til en god og tryg start på livet. Det er os voksne, der med vores indsats kan gøre en forskel!
Bogen er primært skrevet til pædagoger, pædagogiske konsulenter og dagplejepædagoger. Men også andre faggrupper på børneområdet som for eksempel sundhedsplejersker, lærere, talehørelærere, børnepsykologer og pædagogstuderende kan hente inspiration i bogen.

Helle Høiby
er autoriseret psykolog og tidligere pædagog, folkeskolelærer og konsulent. Hun er forfatter til den populære bog Ikke mere mobning og har mange års erfaring med at arbejde med børns trivsel, at afdække og stoppe mobning.

Anja Trolle
er uddannet pædagog og diplomuddannet i offentlig ledelse. Hun har arbejdet i forskellige funktioner som pædagog og leder siden 1969.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Høiby / Anja Trolle
Sideantal: 110
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Dorthe Mailil
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 11 Jan 2009
Oplagsdato: 11 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813837

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Drop drilleri - Forebyggelse af mobning i vuggestue og børnehave Dafolo