Dracon i skolen - drama, konflikthåndtering og mægling

Vis stort billede
Dracon i skolen - drama, konflikthåndtering og mægling

244,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Dracon i skolen – Drama, konflikthåndtering og mæglinghenvender sig til alle, som søger pædagogiske værktøjer til undervisning i konstruktiv konflikthåndtering. DRACON-programmet fokuserer på tredjeparts indgriben i konflikter, rollespilstræning i mægling samt elevundervisning. Bogen giver et indblik i, hvordan træning i konflikthåndtering i skolen udvikles i et internationalt perspektiv, og der knyttes an til det nordiske udviklingsarbejde i skolemægling.
Forfatterne præsenterer teorier om oplevelsesbaseret læring og dramapædagogik og belyser endvidere de konfliktteorier, som indgår i DRACON-programmet. Bogen beskriver et konkret trin-for-trin-program med 12 møder, som bl.a. omfatter en introduktion til ABC-teorien om optrapning og nedtrapning af konflikter, konfliktanalyser samt rollespillets pædagogiske gevinster.
Bogen giver inspiration til pædagoger og lærere, som ønsker at udvikle elevernes evne til konflikthåntering og mægling. Tanken med bogen er dels, at den kan anvendes til refleksioner i lærerteamet og til kompetenceudvikling hos skolens personale, dels at den kan omsættes til undervisningspraksis og bidrage til konflikthåndtering.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anita Grünbaum Margret Lepp
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lise Lotte Toft
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Dafolo
Bredde: 171 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 362 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813073

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Dracon i skolen - drama, konflikthåndtering og mægling Dafolo