Didaktik, design og digitalisering

Vis stort billede
Didaktik, design og digitalisering

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen handler om digitalt didaktisk design med brug af web- og mobilteknologi. Den sætter fokus på de muligheder og problemstillinger, som digitaliseringen bringer med sig i forhold til læring og kommunikation.

Bogen har tre dele: en teoretisk, en teknologisk og en praktisk.

Den teoretiske del forklarer centrale begreber knyttet til design af digitale ressourcer og aktiviteter med henblik på undervisning, læring og faglig formidling. Den teknologiske del fokuserer på teknologi og interaktionsmuligheder for digitale ressourcer i form af web 3.0 og af e-bøger. Den praktiske del præsenterer fire konkrete cases, der tilsammen illustrerer væsentlige faktorer i konkret realisering af digitalt didaktisk design.

Bogen henvender sig især til forskere, undervisere og studerende i fag om it og læring på informations- og biblioteksvidenskabsstudier samt på læreruddannelser og efter- og videreuddannelser.Forfatterne tilhører alle forskningsprogrammet Didaktik, design og digitalisering på Syddansk Universitet. De arbejder med digitalt didaktisk design fra forskellige vinkler: teknologisk, vidensfilosofisk, læringsteoretisk og didaktisk.Didaktik, design og digitalisering, er en del af serien Medier, kommunikation, journalistik.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 245
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgiver: Samfundslitteratur
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 504 g
Udgivelsesdato: 28 Jan 2016
Oplagsdato: 28 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759324554

Sprog

Dansk

Didaktik, design og digitalisering Samfundslitteratur