Det ved vi om motivation og mestring

Vis stort billede
Det ved vi om motivation og mestring

222,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Motivation og mestring
I dette hæfte præsenteres vigtige former for motivation, forskningsresultater om hvad der motiverer elever, teorier om motivation og de pædagogiske følger, forskningen og teorierne har for skolen. Målet er at bruge LP-modellen til at give lærere, ledere og pædagoger indsigt i, hvad der opretholder lav motivation hos eleverne. Denne indsigt bruges til at give råd om, hvordan mangel på motivation kan reduceres eller elimineres hos de enkelte elever og i klassen.
Det ved vi om-serien
LP-modellen - Læringsmiljø og Pædagogisk analyse- er en pædagogisk analysemodel baseret på systemteori og forståelse af læringsmiljøets betydning for elevernes personlige, sociale og faglige udvikling. LP-serienbestår af en række praksisrettede og konkrete publikationer, der bibringer viden om og redskaber til at håndtere aktuelle udfordringer i skolens arbejde med læringsmiljøet og LP-modellen. Serien henvender sig til lærere, pædagoger og skoleledere. Publikationerne er oplagte til at understøtte LP-gruppernes arbejde og dialog.
Serien er redigeret af Ole Hansen og Thomas Nordahl. Ole Hansen er projektchef på University College Nordjylland, hvor han er ansvarlig for implementeringen af LP-modellen i Danmark. Thomas Nordahl er professor i pædagogik ved Høgskolen i Hedmark og arkitekten bag LP-modellen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Terje Manger
Sideantal: 45
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Anna Garde
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Ole Hansen,Thomas Nordahl
Udgiver: Dafolo
Serie: LP-serien
Udgivelsesdato: 17 Sep 2009
Oplagsdato: 17 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772814490

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk