Det ved vi om kommunikation i team og grupper

Vis stort billede
Det ved vi om kommunikation i team og grupper

222,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne publikation henvender sig til lærere, pædagoger, LP-tovholdere og andre professionelle, der arbejder med udvikling og ledelse af målrettet kommunikation i team og grupper. Formålet med udgivelsen er at styrke læserens viden, indsigt og praktiske kompetence i at håndtere de udfordringer i kommunikationsprocessen, som man i forskellig grad kan møde i det konkrete arbejde med LP-modellen. Kommunikationsmønstrene drøftes ved hjælp af Luhmanns teori om sociale systemer.
LP-serien: 'Det ved vi om'
LP-modellen - Læringsmiljø og Pædagogisk analyse - er en pædagogisk analysemodel baseret på systemteori og forståelse af læringsmiljøets betydning for elevernes personlige, sociale og faglige udvikling. LP-serien består af en række praksisrettede og konkrete publikationer, der bibringer viden om og redskaber til at håndtere aktuelle udfordringer i skolens arbejde med læringsmiljøet og LP-modellen. Serien henvender sig til lærere, pædagoger og skoleledere. Publikationerne er oplagte til at understøtte LP-gruppernes arbejde og dialog.
Serien er redigeret af Ole Hansen og Thomas Nordahl. Ole Hansen er projektchef på University College Nordjylland, hvor han er ansvarlig for implementeringen af LP-modellen i Danmark. Thomas Nordahl er professor i pædagogik ved Høgskolen i Hedmark og arkitekten bag LP-modellen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dordy Wilson / Preben Olund Kirkegaard
Sideantal: 59
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anna Garde
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rina Dahlerup
Fagredaktør: Ole Hansen,Thomas Nordahl
Udgiver: Dafolo
Serie: LP-serien
Udgivelsesdato: 28 Dec 2010
Oplagsdato: 28 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815589

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Det ved vi om kommunikation i team og grupper Dafolo