Det kulturelle møde

Vis stort billede Tilføj
Det kulturelle møde

237,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At rejse er at leve" sagde H. C. Andersen for cirka 150 år siden, fordi han var betaget af mødet med fremmede kulturer. Siden hans tid er det blevet lettere at møde fremmede kulturer, enten på rejse i udlandet eller i ens eget land. Men mødet med det fremmede er ikke blevet mindre fascinerende siden H. C. Andersen levede.
Det er stadig meget vigtigt at lære nye kulturer at kende, fordi den stigende globalisering medfører øget kulturel interaktion. Som konsekvens af denne udvikling er det vigtigt at erhverve sig interkulturel kompetence, både som privatperson og i erhvervsmæssige sammenhænge.
Interkulturel kompetence opbygges gennem viden om andre kulturer, der gør det muligt at kommunikere hensigtsmæssigt med andre kulturer og danne sig en informeret holdning til disse.
Denne bogs formål er derfor at øge læserens interkulturelle kompetence. Det kulturelle møde introducerer læserne til begrebet kulturforståelse og præsenterer forskellige teorier om kulturforståelse. Bogen indeholder en lang række forskellige øvelser, som læserne kan bruge til at praktisere teorierne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anne Skaarup Rasmussen / Georg Bank-Mikkelsen
Sideantal: 122
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Fagredaktør: Knud Erik Bang
Udgiver: Systime
Bredde: 170 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 256 g
Udgivelsesdato: 12 Jul 2005
Oplagsdato: 25 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788761611178

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk