Det gamle testamentes kvinder

Vis stort billede Tilføj
Det gamle testamentes kvinder

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det gamle Testamentes kvinder

Nu udkommer endnu en bog i serien Kunst & Kristendom - denne gang handler om Kvinder i det Gamle Testamente. Bogen er som de tidligere to udgaver i serien ( Undere og Historien om Jesus ) danske udgaver af den engelsk-italienske serie Art Revelations og er bearbejdet til dansk af præst og religionskonsulent Christina Rantil Smith.

Bøgerne er særdeles velegnede til fagene billedkunst, kristendomsundervisning og konfirmationsforberedelse. Til serien hører en omfattende hjemmeside, produceret af Christina Rantil Smith. Siden supplerer bøgerne og giver forslag til, hvordan man kan arbejde med kunstværkerne i undervisningen. På hjemmesiden finder man opgaver til underviseren og konfirmanderne/eleverne. Man får udstukket nye temaer eller veje, der er en god hjælp til at få elever eller konfirmander til at åbne øjnene for de klassiske kunstværker. Bøgerne kan også læses og nydes ene og alene for de mange, flotte kunstværker, der fylder bøgerne.

Det gamle Testamentes kvinder

Gennem store, flotte billeder og korte, letlæselige tekster fortælles historien om kvinder i Det gamle Testatmente. Mange af de mest berømte episoder i Det gamle Testamente involverer beslutsomme, modige og kloge kvinder. I århundreder har historier om disse kvinder været inspirationskilde flor nogle af de største kunstnere, og i bogen gengives flere af disse storslåede værker. Bogen er skrevet af Elaine Ward .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elaine Ward
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originaltitel: Old Testament Women
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Christina Rantil Smith
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Serie: Kunst & kristendom
Udgivelsesdato: 31 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770902991

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk