Den reflekterende praktikvejleder - praktik og praktikvejledning på pædagoguddannelsen

Vis stort billede
Den reflekterende praktikvejleder - praktik og praktikvejledning på pædagoguddannelsen

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Den reflekterende praktikvejlederbehandler et af de mest centrale og ofte debatterede pædagogiske spørgsmål i pædagoguddannelsen, nemlig spørgsmålet om praktik og praktikvejledning. Bogen redegør for, hvordan praktikvejlederne på praktikinstitutionerne kan bidrag til at udfylde det store læringspotentiale, der ligger i praktikken på pædagoguddannelsen.
2. udgaven er revideret i forhold til lov om uddannelsen til professionsbachelor som pædagog, der stiller større og mere specifikke krav til læring i praktikken og dermed også til funktionen som praktikvejleder.
Praktikinstitutionerne og ikke mindst praktikvejlederne er afgørende nøglefigurer for pædagogstuderenedes læring i praktik - en opgave, som kræver engagement og dygtighed samt fortjener respekt og anerkendelse.
Bogen sætter fokus på refleksion som et meget vigtigt element i praktikvejledning. Den veksler i sit indhold mellem teoretiske gennemgange af centrale begreber og giver forslag til konkrete fremgangsmåder, værktøjer og metoder, der kan bidrage til inspiration til praktikvejledere i arbejdet med at uddanne den kommende generation af pædagoger.
Bogen er henvendt til praktikinstitutioner og praktikvejledere på pædagoguddannelsen. Men også andre professionelle, der arbejder med uddannelse, blandt andet undervisere på professionshøjskoler, kan hente inspiration i bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Poulsen
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 10 Nov 2008
Oplagsdato: 10 Nov 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813332

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Den reflekterende praktikvejleder - praktik og praktikvejledning på pædagoguddannelsen Dafolo