Den gode time

Vis stort billede Tilføj
Den gode time

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Den gode time inkl. hjemmeside - Denne bog præsenterer en række konkrete ideer, værktøjer og anvisninger til, hvordan læreren i praksis kan strukturere den gode time. Værktøjerne og metoderne er funderet i den nyeste forskning og kan anvendes i alle fag og på alle klassetrin. Det er ikke tanken, at bogens ideer og værktøjer skal bruges slavisk, men læreren tilbydes inspiration og konkrete redskaber som udgangspunkt til at udvikle egen praksis.
Hvad er en god time? En god time har den ønskede effekt i forhold til elevernes læringsudbytte. Her er der forskningsmæssigt belæg for, at måden, læreren strukturerer og organiserer timen på, har afgørende betydning. Der er i bogen fokus på læreren og de redskaber til planlægning, målsætning og vurdering for læring, han eller hun kan anvende for at opnå en god struktur og organisering og derved øge kvaliteten i undervisningen.
Til bogen hører hjemmeside. Her kan man hente en række digitale redskaber, der kan bruges, som de er, eller tilpasses til den enkeltes undervisning.
Bogen kan læses i sin helhed fra start til slut, eller den kan bruges som en opslagsbog. Den er et bidrag til lærere og lærerstuderende, som søger viden om og konkrete værktøjer til, hvordan den gode time kan organiseres og struktureres.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Skovbo Heckmann
Sideantal: 92
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Søren Bach Svendsen
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 30 Jan 2013
Oplagsdato: 30 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772818115

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk