Den gode skolestart - sådan støtter du dit barn

Reduced price!
Vis stort billede
Den gode skolestart - sådan støtter du dit barn

78,00 kr

-20%

97,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Den gode skolestart - sådan støtter du dit barner henvendt til forældre, hvis barn skal begynde i skole.
Dit barn glæder sig til mødet med skolen. Den første skoledag er noget helt særligt: Flaget er hejst, og stemningen er i top. Glæden og forventningerne er ofte blandet med sommerfugle og forsigtighed hos barnet, som har brug for den trygge hånd hos mor eller far. Forventningerne til den nye skoleverden er også stor hos forældrene. Det er nu, dit barn for første gang får en titel som elev. Skolen er langt den største institution, dit barn har været tilknyttet, og det vækker ofte en del uro hos forældre.
Dette hæfte indeholder de vigtigste informationer om barnets skolestart. Det giver svar på en række spørgsmål som for eksempel:
Hvad skal skoletasken indeholde – blyant eller bærbar computer? Hvornår må man ringe til læreren, og hvor meget af barnets liv skal læreren egentlig blandes ind i? Hvad er en elevplan og et forældreråd?
Hermed gives forældrene og indskolingens lærere og pædagoger et fælles udgangspunkt og en mulighed for at få afstemt de mange forventninger.
Den gode skolestart – sådan støtter du dit barner skrevet af Pia Jessen, der er børnehaveklasseleder og formand for Børnehaveklasseforeningen, og Christel Moll, der er lærer i indskolingen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christel Moll / Pia Jessen
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Majbritt Dungart
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 14 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815497

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Den gode skolestart - sådan støtter du dit barn Dafolo