Den gode elevsamtale

Vis stort billede
Den gode elevsamtale

269,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Alle mennesker, der underviser og vejleder, betyder noget for andre. En samtale, som et ungt menneske har med sin lærer eller vejleder, kan få afgørende betydning for dette unge menneskes liv. (…) Jeg er indimellem blevet mindet om betydningen af sådanne samtaler, når en studerende, måske adskillige år efter, ved et tilfældigt møde siger: ”Det, du dengang sagde, har haft stor betydning for mig”.

Citat fra Steen Hildebrandts forord til bogen

Den gode elevsamtale – En coachende tilgang til mødet med unge giver læreren eller vejlederen en indføring til den coachende samtale, som et nyttigt redskab til de samtaler, der skal finde sted med alle elever på de gymnasiale uddannelser. Bogen er fyldt med levende eksempler på situationer, der vil være genkendelige for de fleste, der har med unge mennesker at gøre.

Den gode elevsamtale henvender sig først og fremmest til undervisere og vejledere på de gymnasiale uddannelser, studerende på pædagogikum og studievejledere. Desuden vil bogen være relevant for lærere i folkeskolens afgangsklasser, undervisere på erhvervsuddannelserne og VUC, efterskolelærere, studerende på lærerseminarier samt alle med interesse for at føre coachende samtaler i en professionel kontekst.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lotte Juel Lauesen
Sideantal: 197
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 334 g
Udgivelsesdato: 16 Jun 2013
Oplagsdato: 29 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043393

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk