Den første læsning, Magnetkalender

Vis stort billede Tilføj
Den første læsning, Magnetkalender

328,13 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den første læsning fødselsdagskalender er en magnetisk kalender, der kan bruges helt uafhængigt af Den første læsning, men som tager udgangspunkt i universet og Ida og Emil fra Den første læsning.

Den magnetiske kalender er en årskalender for børnehaveklassen, 1. klasse og 2. klasse, som er oplagt til klassens daglige planlægning såvel som årsplanlægningen og synliggørelse af ferier og fødselsdage.

Kalenderen knytter sig til Ida og Emil og de andre personer fra Den første læsning, så genkendelsen er stor og da ca. 80% af indskolingseleverne kender Den første læsning vil det være oplagt at vælge denne kalender som klassens kalender, som kan bruges igen og igen.

Kalenderen er en magnetkalender i A3-format med 6 måneder afbilledet på hver side. Til kalenderen hører et ark med ca. 50 løse magneter til synliggørelse af ferier, fødselsdage, og særlige begivenheder: tandlæge, kage, hyttetur, bibliotek, mælkeordning, oprydning, motionsdag, klassens time og meget mere samt en tusch til brug på tavlen.

Flere detaljer

Mere info
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alinea
Bredde: 425 mm
Højde: 600 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 688 g
Serie: Den første læsning
Udgivelsesdato: 07 Apr 2012
Oplagsdato: 07 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788723043382

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk