Den daglige dosis i skolegården - sådan!

Vis stort billede Tilføj
Den daglige dosis i skolegården - sådan!

188,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvis man gør sjove og inspirerende aktiviteter i skolegården til en naturlig del af hver skoledag, vil børn få liv og energi til hele skoledagen. Læring og indlæring vil da lettere kunne gå som den rene leg hele dagen. Det er budskabet i denne bog, hvor de tre forfattere øser af deres praktiske erfaring og reflekterer over hverdagsaktiviteter, der blandt andet stimulerer bevægeglæde, legelyst og det sociale samspil i klassen.

Bogen Den daglige dosis i skolegården - sådan! indeholder korte, konkrete beskrivelser af en lang række lege og aktiviteter, som børn, pædagoger og lærere let kan lege i skolegården hver dag hele året. Hver aktivitet er beskrevet skematisk. Først kort og præcist, hvordan aktiviteten instrueres, struktureres og leges, samt hvilke rekvisitter der eventuelt skal bruges. Aktiviteterne kræver ingen eller kun ganske enkle rekvisitter, så der er ikke behov for tidsrøvende forberedelse, førend man kan gå i gang.

Det helt særlige ved denne bog er imidlertid, at forfatterne for hver eneste aktivitet også beskriver hvordan man blandt andet kan variere aktiviteterne - gøre dem enklere eller mere udfordrende, så alle kan deltage med lyst, motivation og bevægeglæde, samt beskrevet hvad de enkelte aktiviteter blandt andet stimulerer. Det gør det enkelt at kunne sammensætte et forløb, der er varieret på et passende niveau i forhold til børnenes forudsætninger.

Forstår man at graduere aktiviteterne i forhold til børnenes formåen, giver det liv og energi til kroppen og hjernen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gudrun Gjesing Marianne Alsgård Pachai Ruth Nedergaard Ørnsholt
Sideantal: 63
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Dafolo
Bredde: 169 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 174 g
Udgivelsesdato: 24 Jul 2007
Oplagsdato: 24 Jul 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772813288

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk