De måske egnede på erhvervsuddannelserne - om frafald og fastholdelse af udsatte unge

Vis stort billede Tilføj
De måske egnede på erhvervsuddannelserne - om frafald og fastholdelse af udsatte unge

131,25 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
De måske egnede på erhvervsuddannelsernehandler om fastholdelse af udsatte unge på erhvervsuddannelserne. Den zoomer ind på konkrete erfaringer med og vurderinger af forskellige fastholdelsestiltag og analyserer de udfordringer, som de udsatte unge, lærerne og ledelsen står over for, hvis flere af de unge skal gennemføre en uddannelse.
Bogen har fokus på, hvad der virker i arbejdet med at fastholde unge i uddannelse. Den har relevans for erhvervsuddannelserne selv, men også for vejledere, kommuner og politiske beslutningstagere, der er med til at udstikke retningslinjerne for arbejdet med fastholdelse af de unge.
De måske egnede på erhvervsuddannelserne henvender sig kort sagt til alle, der arbejder med målet om, at 95 procent skal gennemføre en ungdomsuddannelse.
Bogen er skrevet af Noemi Katznelson, der er forskningsleder på Center for Ungdomsforskning, CeFU, der hører under Learning Lab Denmark på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole, DPU. Noemi Katznelson arbejder med forandringer i ungdomskulturen med særlig vægt på unges forhold til uddannelse og arbejde. Hun beskæftiger sig primært med unges udskoling fra grundskolen samt med de unge, der er udsatte i forhold til at kunne gennemføre en uddannelse eller kunne klare sig på arbejdsmarkedet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Noemi Katznelson
Sideantal: 98
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Erhvervsskolernes Forlag
Udgivelsesdato: 30 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778819321

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

De måske egnede på erhvervsuddannelserne - om frafald og fastholdelse af udsatte unge Erhvervsskolernes Forlag