De humanistiske fag i folkeskolen - fag i forandring

Vis stort billede Tilføj
De humanistiske fag i folkeskolen - fag i forandring

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Folkeskolens store kulturfag, historie, samfundsfag og kristendomskundskab, er fra 2007 blevet prøvefag. Det stiller øgede krav til lærere og faglærerteam i historie, samfundsfag og kristendomskundskab - og til læreruddannelsen i de tre fag. Hvordan de kan opfyldes, belyser De humanistiske fag i folkeskolen - fag i forandring.
Bogen er en praksisbog om undervisningen på 7.-9. årgang og dens relation til folkeskolens afgangsprøver. På solid fagdidaktisk baggrund anskueliggør et væld af konkrete idéer, hvordan undervisningen kan tilrettelægges i praksis, så den tilgodeser både kernefaglighed og prøvekrav. Det gøres bl.a. i form af eksemplariske undervisningseksempler, der afrundes med gennemarbejdede forslag til, hvordan den mundtlige prøve i de tre fag vil kunne tilrettelægges med afsæt i disse forløb. Sidst i bogen er der et kort kapitel om den obligatoriske projektopgave.
Jens Pietras, der er seminarielektor og cand. phil. i historie og har deltaget i Undervisningsministeriets læseplansarbejde med Fælles Måli historie, har tidligere skrevet Projektopgaven i samspil med Historie og Samfundsfag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Pietras
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Produktvariant: Ikke oplyst
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 11 Dec 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762406278

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

De humanistiske fag i folkeskolen - fag i forandring Kroghs Forlag