Danskdidaktik i praksis - brudstykker af et mønster

Vis stort billede
Danskdidaktik i praksis - brudstykker af et mønster

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er øget fokus på fagligheden i undervisningen i disse år og Fælles Mål stiller øgede krav til dansklærerens fagdidaktiske kompetence, evnen til at planlægge undervisningen og reflektere over egen undervisningspraksis.
Danskdidaktik i praksis er skrevet med udgangspunkt i dansklærerens hverdag. To dansklærere lægger klasse og egen undervisning til observationer, analyser og fortolkning af eksempler på litteraturundervisning i en 8. klasse og undervisning i sprog i en 5. klasse. De valgte undervisningssituationer drøftes i bogen med henblik på såvel almendidaktiske og de fagdidaktiske problemstillinger.
Det teoretiske grundlag i bogen er, udover basale sprogteoretiske og litteraturpædagogiske synsvinkler, Basil Bernsteins teorier om uddannelsessystemets struktur.
Bogen henvender sig til undervisere i dansk på mellemtrinnet og de ældste klassetrin i folkeskolen og i de frie grundskoler samt til lærerstuderende med dansk som liniefag, og dansklærere der ønsker at efteruddanne sig både danskfagligt og som undervisere.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kroghs Forlag
Bredde: 170 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 613 g
Udgivelsesdato: 08 Jul 2004
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762404038

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk

Danskdidaktik i praksis - brudstykker af et mønster Kroghs Forlag