Dansk i dybden - Noveller

Vis stort billede
Dansk i dybden - Noveller

162,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

NOVELLER er et genrehæfte til folkeskolens ældste klasser og indgår i serien Dansk i dybden . Hæftet udgør en oplagt og veloplagt ramme for klassens arbejde med novellegenren. Her vil eleverne lære om, hvad der kendetegner genren, og de vil få redskaber, så de kan analysere og fortolke noveller. Eleverne skal undervejs læse to for målgruppen relevante ungdomsnoveller. Det sker i en vekselvirkning mellem at læse grundigt, samtale og skrive. Derudover indeholder hæftet et oplæg til, hvordan eleverne selvstændigt kan fremlægge en analyse og fortolkning af en novelle ved hjælp af et digitalt værktøj.

NOVELLER rummer to nyere noveller af Dorthe Nors (Ællingen 2008/2014) og Jesper Wung-Sung (Sheila og elefanterne 2011) samt citater og eksempler fra væsentlige, danske novelleforfatteres tekster: Naja Marie Aidt, Helle Helle, Simon Fruelund, Juliane Preisler, Klaus Rifbjerg m.fl.

Materialet er skrevet af cand.mag. og ph.d. Jimmi Michelsen (f. 1968), som underviser i dansk ved Læreruddannelsen i Odense, UC Lillebælt. Sideløbende har han bl.a. skrevet Sæt spor med litteraturhistorien (7.-10. klasse) og bidraget til bogen Stjernebilleder 3. Ungdomslitteratur – indføring og læsning .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jimmi Michelsen
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette Plesner
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Anna Jacobina Jakobsen
Tegnet af: Mette Plesner
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 212 mm
Højde: 298 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 143 g
Serie: Dansk i dybden
Udgivelsesdato: 22 Oct 2015
Oplagsdato: 22 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702176506

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk