Dansk børsret Værdipapirhandelsretten - værdipapirhandelsretten

Vis stort billede
Dansk børsret Værdipapirhandelsretten - værdipapirhandelsretten

329,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Værdipapirhandelsretten, er 2. del af i alt to bind om dansk børs- og kapitalmarkedsret.
2. del, Værdipapirhandelsretten, indeholder børs- og kapitalmarkedsrettens regler om værdipapirer omfattet af værdipapirhandelsloven, handel med børsnoterede værdipapirer og værdipapirer optaget til handel på en autoriseret markedsplads, reglerne om handlerne, dvs. fondsmæglerselskaber og andre værdipapirhandlere, samt reglerne om værdipapircentraler og værdipapirregistrering, clearingcentraler og værdipapirclearing, værdipapirmæglere og om pengemarkedsmæglere.
1. del, Almindelige emner, indeholder de almindelige regler inden for børs- og kapitalmarkedsretten. Den omfatter således reglerne om børsrettens institutioner og deres funktion, betingelserne for optagelse til børsnotering og for optagelse til handel på en autoriseret markedsplads, prospektregler, oplysningsforpligtelser for udstedere af værdipapirer og for aktionærer, købstilbud, insiderhandel og kursmanipulation samt sanktioner, ansvar og erstatning. Bogen udkom i januar 2003 og koster kr. 375,-.
Dansk Børsret, 1. og 2. del, indeholder én samlet fremstilling af hele børs- og kapitalmarkedsretten. Fremstillingen er tænkt som lærebog på universiteter og højere læreanstalter, men kan også med stor fordel anvendes af praktikere, der skal have et mere detaljeret kendskab til børs- og kapitalmarkedsretten bl.a. til brug for rådgivning af klienter eller inhouse. Opbygningen gør at fremstillingen endvidere let kan anvendes af de direkte brugerne af reglerne, dvs. børsselskaber, ledelser, bestyrelsesmedlemmer, aktionærer, investorer, værdipapirhandlere, analytikere og journalister, til at forstå reglerne og deres rækkevidde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peer Schaumburg-Müller
Sideantal: 197
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gjellerup
Bredde: 156 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 348 g
Udgivelsesdato: 24 Feb 2003
Oplagsdato: 24 Feb 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788713048410

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Dansk børsret Værdipapirhandelsretten - værdipapirhandelsretten Gjellerup