Cooperative Learning i indskolingen - En inspirations- og kopimappe

Vis stort billede
Cooperative Learning i indskolingen - En inspirations- og kopimappe

1 247,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Cooperative Learning i indskolingen. En inspirations- og kopimappe
Denne kopimappe giver inspiration til det konkrete arbejde med Cooperative Learning i fagene med primært fokus på dansk og matematik. Den henvender sig til lærere, der underviser på 0.-3. klassetrin. En del af materialet kan også anvendes på de større klassetrin.
Mappen indeholder kopiark inden for følgende områder:
Ejerskab til egen læring
Formidling af viden mellem elever
Optimering af læreprocessen
Sociale kompetencer
Samarbejdsværktøjer
Mappen inddrager eventyrfortællingen om Tusindårsskoven, og de faglige opgaver kommer eksempelvis til udtryk gennem troldmanden Merlins tryllebog med formler og forklaringer, som troldmandens lærling Max 'låner'. Max beder for eksempel eleverne om hjælp til at få skrevet regler og formler i sin magibog. Også andre eventyrfigurer inddrages, og via fortællingens univers skabes der således genkendelse hos eleverne, hvorved deres forforståelse for opgaverne styrkes.
Materialet er udformet, så det kan bruges i den form, det har. Den enkelte lærer kan herudover tilrette og sætte sit eget præg på den del af mappens ark, som findes på den medfølgende cd-rom.
Hanne Vogelius Mikkelsenhar i en årrække været lærer på Abildgårdskolen i Odense. Skolen, der har 94 procent tosprogede elever, har blandt andet deltaget i Undervisningsministeriets store udviklingsprojekt 'Det virker på vores skole'. Materialet i mappen afspejler forfatterens hverdag som lærer i matematik og dansk som andetsprog samt DSA- og AKT-vejleder. Hanne Vogelius Mikkelsen arbejder nu som tosprogskonsulent og er desuden oplægsholder inden for Cooperative Learning og dansk som andetsprog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Vogelius Mikkelsen
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ringordner
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Søren Back Svendsen
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815893

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Cooperative Learning i indskolingen - En inspirations- og kopimappe Dafolo