Black Voices - The African-American Experience from Slavery to Current Racial Issues

Vis stort billede
Black Voices - The African-American Experience from Slavery to Current Racial Issues

317,19 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sorte amerikaneres historie er en fundamental del af USA's historie. Slaveriet, borgerkrigen og kampen for borgerrettigheder i 1960’erne har sat et afgørende præg på amerikanernes historie og selvforståelse.

Op gennem tiden er musik, film og underholdningskulturen gennemsyret af den afrikansk-amerikanske erfaring, og litteraturen er rig på eksempler på forholdet mellem to befolkningsgrupper, der lever så tæt sammen og alligevel er så adskilte.

Black Voices er en bredtfavnende og up-to-date antologi, der sætter amerikansk historie, kultur og litteratur under lup og afsøger sorte amerikanernes plads i det amerikanske samfund fra slaveriets indførsel og til i dag. Bogen indeholder et bredt udvalg af både skønlitterære og ikke-skønlitterære tekster samt et omfattende billedmateriale og henvisninger til hjemmesider, film, dokumentarer m.m., og den er inddelt i fire kapitler: Slavery, Separate but Equal, I Am a Man og Post-Racist America?, der hver indledes af en historisk introduktion. For at imødekomme en bred elevskare følges teksterne af mange varierede og niveaudelte opgaver.

Materialet i Black Voices kan kombineres på mange måder, og bogen kan derfor bruges på både A- og B-niveau fra 2.-3. g. Bogen er også velegnet til tværfagligt samarbejde med fx historie og samfundsfag og til større skriftlige opgaver.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bianca Erlich-Møller / Mathilde Thomsen
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Martin Bassett
Omslagsgrafiker: Karen Christensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Karen Christensen
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 171 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 422 g
Udgivelsesdato: 11 Feb 2016
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788702161311

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Black Voices - The African-American Experience from Slavery to Current Racial Issues Gyldendal