Black voices / i-bog - The African-American Experience from Slavery to Current Racial Issues

Vis stort billede
Black voices / i-bog - The African-American Experience from Slavery to Current Racial Issues

62,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Black Voices / i-bog® indeholder:

184 sider - notesbog - 86 pop-up-illustrationer - Google-søgning - 516 opgaver - 13 links

Sorte amerikaneres historie er en fundamental del af USA's historie. Slaveriet, borgerkrigen og kampen for borgerrettigheder i 1960’erne har sat et afgørende præg på amerikanernes historie og selvforståelse.

Op gennem tiden er musik, film og underholdningskulturen gennemsyret af den afrikansk-amerikanske erfaring, og litteraturen er rig på eksempler på forholdet mellem to befolkningsgrupper, der lever så tæt sammen og alligevel er så adskilte.

Black Voices er en bredtfavnende og up-to-date antologi, der sætter amerikansk historie, kultur og litteratur under lup og afsøger sorte amerikanernes plads i det amerikanske samfund fra slaveriets indførsel og til i dag. Bogen indeholder et bredt udvalg af både skønlitterære og ikke-skønlitterære tekster samt et omfattende billedmateriale og henvisninger til hjemmesider, film, dokumentarer m.m., og den er inddelt i fire kapitler: Slavery, Separate but Equal, I Am a Man og Post-Racist America?, der hver indledes af en historisk introduktion. For at imødekomme en bred elevskare følges teksterne af mange varierede og niveaudelte opgaver.

Materialet i Black Voices kan kombineres på mange måder, og bogen kan derfor bruges på både A- og B-niveau fra 2.-3. g. Bogen er også velegnet til tværfagligt samarbejde med fx historie og samfundsfag og til større skriftlige opgaver.

Der gives adgang til produktet vha. af e-nøgler. En e-nøgle er en kode, der giver individuel adgang til digitale undervisningsmidler. E-nøglen er knyttet til det produkt, du køber og sendes til dig i en e-mail umiddelbart efter, du har gennemført din bestilling. E-nøglen giver adgang til det antal i-bøger, du angiver i din bestilling. Bestiller du fx 25 i-bøger, kan den e-nøgle, du modtager, aktiveres 25 gange. Læs mere om e-nøgler her .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bianca Erlich-Møller / Mathilde Thomsen
Sideantal: 184
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Karen Christensen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: i-bog
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Martin Bassett
Tegnet af: Karen Christensen
Udgiver: Gyldendal
Udgivelsesdato: 28 Apr 2016
Oplagsdato: 28 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762510647

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Black voices / i-bog - The African-American Experience from Slavery to Current Racial Issues Gyldendal