Bevar roen - En metodehåndbog til inklusion af børn med ADHD

Vis stort billede
Bevar roen - En metodehåndbog til inklusion af børn med ADHD

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bevar roen - En metodehåndbog til inklusion af børn med ADHDer en håndsrækning til lærere og pædagoger og andre, der dagligt har til opgave at bidrage til en vellykket inklusion af børn med ADHD eller andre opmærksomhedsforstyrrelser i skolehverdagen.
Alle børn er forskellige, og der findes ikke én metode, der passer alle, men bogen tilbyder et teoretisk velfunderet overblik over et spektrum af tilgange og metoder, der kan hjælpe både eleven og den professionelle i tilrettelæggelsen af en struktureret og velfungerende skolehverdag. Bogen er en 'værkstøjsbog' med konkrete redskaber til at organisere undervisningen, så børn med ADHD bliver inkluderet i fællesskabet.
Bogen er bygget op omkring temaerne: relationsarbejde, struktur og organisering, undervisningssituationer samt forældresamarbejdet. Hvert kapitel indeholder cases, der illustrerer virkeligheden for og med børn med ADHD - både fra barnets og den voksne professionelles perspektiv, lige som bogen også indeholder ideer til, hvordan man kan inddrage forældrene i det gode inklusionsarbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlotte Andersen
Sideantal: 129
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Michael Pedersen
Udgiver: Dafolo
Serie: Inkluderende læringsfællesskaber
Udgivelsesdato: 29 Aug 2012
Oplagsdato: 29 Aug 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772817187

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Bevar roen - En metodehåndbog til inklusion af børn med ADHD Dafolo