Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjer

Vis stort billede
Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjer

435,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjer (inkl. cd-rom)

Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjerer en brugsbog, der i praksis viser, hvordan du som mødeleder kan skabe et stimulerende og effektivt mødemiljø gennem Cooperative Learning-strukturer. Bogen er fuld af enkle værktøjer, der kan gøre møderne på skolen eller i institutionen mere vedkommende, aktive og involverende for alle deltagere. Den beskriver konkrete ideer til, hvordan Cooperative Learning-strukturer kan integreres i mødekulturen, så alle bidrager og får det bedste ud af mødet. Bogen giver desuden konkrete eksempler fra personalemøder, forældremøder, teammøder m.m. Det er tilladt at kopiere siderne fra bogen. Den tilhørende cd illustrerer skabeloner til strukturerne, der gør det muligt at tilføje sit eget indhold.
Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjer henvender sig primært til skoleledere, lærere og pædagoger, men kan med fordel bruges af alle, der ønsker at optimere mødevirksomheden.
Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjer kan med stor fordel bruges i sammenhænge, hvor en gruppe samles til møder, hvor der skal samarbejdes, diskuteres og tages beslutninger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susanne Nygaard / Åse Bille Jensen
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Spiralryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Tom Kristensen, Lars Clement Kristensen
Udgiver: Dafolo
Udgivelsesdato: 28 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772815909

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Bedre møder med Cooperative Learning - viden og værktøjer Dafolo