Bære eller briste - Kommunikation og relation i arbejdet med mennesker

Vis stort billede
Bære eller briste - Kommunikation og relation i arbejdet med mennesker

369,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Kommunikation er et grundlæggende element i alt arbejde med mennesker. At skabe et vellykket møde og en god, bærende relation er ofte den vigtigste del af arbejdet.

‘Bære eller briste – kommunikationog relation i arbejdet med mennesker’ handler om, at kommunikation drejer sig om mere end at gøre sig forstået. Det er vigtigt at lære sig selv at kende og at udvikle en personlig professionalitet. God kommunikation handler om at leve sig ind i andres verden, skabe et oplevelsesfællesskab, opbygge relationer til andre mennesker og have modet til at være i situationer, der opleves som vanskelige. Fagpersoner har brug for at tilegne sig viden om kommunikationsprocesser og udvikle kommunikationsfærdigheder. God kommunikation kræver også, at fagpersonen reflekterer over sin egen forståelse og sine egne handlinger og interagerer på en måde, der ikke krænker andre menneskers integritet og ret til selvbestemmelse.

Bære eller briste giver en introduktion til kommunikations- og relationsteori og tager centrale begreber og problemstillinger op. Indholdet er bredt forankret i psykologi, filosofi, etik, sociologi, sundhedsvidenskab og neurovidenskab. Gennem hele bogen præsenteres læseren for opgaver og øvelser, hvor teori og problemstillinger bliver konkretiseret.

Bære eller briste henvender sig til alle, som arbejder med mennesker, og til alle studerende, der uddanner sig til denne form for arbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per-Halvard Hanssen / Odd Harald Røkenes
Sideantal: 375
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Akademisk
Udgivelsesdato: 31 Jul 2013
Oplagsdato: 31 Jul 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788750043584

Sprog

Dansk

Bære eller briste - Kommunikation og relation i arbejdet med mennesker Akademisk