Big Bang - den vigtigste naturvidenskabelige opdagelse nogensinde og hvorfor du har brug for at kende til den

Vis stort billede
Big Bang - den vigtigste naturvidenskabelige opdagelse nogensinde og hvorfor du har brug for at kende til den

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Det mest ubegribelige ved universet er, at det kan begribes.<<
- Albert Einstein
Alle har hørt om Big Bang, men hvem ved, hvad det er? Og hvem kan forstå en begivenhed, der ikke alene skabte universets stof, men også universet selv, foruden rummet og tiden? Efter at have læst Simon Singhs Big Banger man et godt stykke på vej.
Med samme klarhed som i sine tidligere bestsellere skildrer Singh menneskets forsøg på at begribe det ubegribelige, og hvordan vi gennem gamle grækeres fejlslagne forsøg, middelalderligt mørke og nutidig naturvidenskab har arbejdet os frem mod en forståelse, der er om ikke sidste ord i sagen, så dog kronen på en årtusindlang intellektuel indsats.
Ifølge Simon Singher det ikke kun genier som Einstein, der kan forstå mekanismerne bag verdensrummets virkemåde. Det kan vi alle. Singh fokuserer i Big Bangpå de argumenter, som har fået forskerne til at have tillid til denne moderne model for universet. Bogen beretter også - krydret med anekdoter om menneskene bag de naturvidenskabelige landvindinger - om den udvikling, der skulle omstyrte de etablerede ideer om et evigt og uforanderligt kosmos.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Simon Singh
Sideantal: 438
Sprog: Dansk
Originaltitel: Big bang
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jan Teuber
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Raymond Turvey
Fagredaktør: Henrik Larsen
Udgiver: Nyt Teknisk Forlag
Udgivelsesdato: 08 Jun 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788757125627

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Big Bang - den vigtigste naturvidenskabelige opdagelse nogensinde og hvorfor du har brug for at kende til den Nyt Teknisk Forlag