Astrid og Benjamin - 1. klasse

Vis stort billede
Astrid og Benjamin - 1. klasse

93,75 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
”Lær dansk” er et undervisningsmateriale til begynderdansk med særlig vægt på dansk som andetsprog, og ”Astrid og Benjamin” er den første ud af fire små bøger til børnehaveklasse/1. klasse.
Eleverne er netop startet i skole, og de fleste har endnu ikke lært hverken bogstaver, lært at læse, at skrive osv. Eleverne har dog alle et talesprog, og det er ud fra dette, at de skal begynde at få tilgang til flere sprog, til at benytte skriftsprog - og til at læse og skrive.
Elevbogen ”Astrid og Benjamin” har 16 opslag, hvor de to hovedpersoner, tvillingerne Astrid og Benjamin, er modeller for brugen af sproget. For at imødekomme en stor spredning i elevernes sprogforståelse, brugen af sprog og elevernes parathed giver materialet her en bred mulighed for at tilrettelægge og differentiere undervisningen, så alle uanset sprogniveau kan deltage aktivt i tilegnelsen og udviklingen af sproget dansk.
Elevbøgerne er engangsmaterialer, og eleverne må tegne, male, skrive og evt. klippe i bøgerne.
Hvert opslag har en overskrift, som fortæller, hvad opslaget handler om, og hvad fokus her er rettet mod mht. brug af sprog. Emnerne tager udgangspunkt i eleverne selv og deres nære begrebsverden - med de to søskende Astrid og Benjamin som rollemodeller. I temaerne indgår bl.a. navn/’hvem er jeg’, kroppen, tøj, tal, skolen og farver.
Trolden Siki og hans familie stiller spørgsmål, giver forklaringer og retter opmærksomheden mod særlige sprogproblematikker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Berit Mortensen / Birthe Nielsen
Sideantal: 39
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Rex
Omslagsgrafiker: Ivalu Risager
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Christian Rex
Udgiver: Ilinniusiorfik
Bredde: 219 mm
Højde: 296 mm
Dybde: 3 mm
Vægt: 165 g
Serie: Lær Dansk
Udgivelsesdato: 31 Jul 2014
Oplagsdato: 30 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779756847

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk